Vreemdgaan of de dromen ervan

Volgens verschillende studies gaat in Nederland bijna iedere tweede mens vreemd en dit, alhoewel de basis van een relatie onder andere ook trouw en een leven met z’n tween zou zijn.

Maar gaat daadwerkelijk iedere tweede persoon vreemd of is al de droom van een geheim affaire als genoeg om het vertrouwen in een relatie te vernielen? Want vaak wordt niet alleen het vreemdgaan geheim gehouden, maar ook de droom van een slippertje ofwel de seksuele fantasie erover.

Waar begint een uitbraak uit de relatie? Mag men de verschillende studies geloven? Want dan veroorzaken al de gedachten an het vreemdgaan bij de persoon die wordt bedrogen dezelfde gevoelens eruit als bij een daadwerkelijk uitgevoerd slippertje.

Als de betekenis van zo’n droom wordt onderschat, begint hiermee al de bedriegerij in de relatie? De droom van een slippertje wordt al onderschat, omdat hier al gevoelens worden geinvesteerd, die voor de eeigenlijke partner dan ontbreken. Maar met wie gaan de Nederlanders in de droom vreemd?

Ook hierover waren er al studies, waarnaar de Nederlander niet allen van seks met de Ex-partner droomt, maar ook met collega’s of met de anders zo erg boze baas.

Op de volgende paginas vindt u de statistiek over dromen van het vreemdgaan.

Bezoek ook de volgende paginas:

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*