Droomduiding vreemdgaan

U vraagt uwzelf af, wat het kann betekenen, als u van vreemdgaan droomt?

Het is moeilijk, een algemene uitspraak te maken, want de betekenis kan veelvoudig zijn. Wat zegt de droomduiding ertoe? Ten eerst hangt het ervan af of u hebt gedroomt dat uwzelf of uw partner vreemd is gegaan.

Hebt u van het eigen vreemdgaan gedroomt is het mogelijk, dat het de in het onderbewustzijn verankerde droom naar avontuur, vrijdom en de speurtocht naar iets nieuws is.

Hebt u daarentegen gedroomt, dat uw partner vreemd gaat, is de betenkenis van de droomduiding, dat met deze droom van het vreemdgaan innerlijke angsten voor verlies voortlopen.

Wat kunt u ertegen doen? Weinig, want dromen kunnen niet worden beïnvloed. U moet proberen een uitgevormd zelfbewustziijn te ontwikkelen, zodat u niet zo erg van uw angsten voor verlies te worden geraakt.

Uitgebreide analysen en betekenissen voor dromen van het vreemdgaan kunt u op de volgende paginas vinden.

Het is mogelijk, dat de astronomie u meer over de droomduiding voor het vreemdgaan kann vertellen. In veel gevallen is het eerste gesprek met een astroloog kosteloos. Test het gewoon en laat u adviseren, wat vreemdgaan in de droom kan betekenen.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*