Droomduiding Ontrouw

Dromen over het vreemdgaan behoren tot de dromen die erg verontrustend zijn, maakt niet uit, of u de persoon bent die de partner bedriegt of diegene die wordt begdrogen. Vele mensen nemen dit soort dromen als een voorspelling en betichten hun echtgenoten, vriend of vriendin, dat ze ze bedriegen. Ook als dit soort droomduiding soms werkelijkheid wordt laten onderzoeken zien, dat in de meeste gevallen geen real vreemdgaan erachter zit.

Als het blijkt, dat de droom over de partner, de vriend of de vriendin die vreemd gaat aaan de werkelijk voldoet betekend dit niet automatisch, dat u over paranormale sterkte beschikt. Eeigenlijk betekend dit alleen maar, dat u onderbewustzijn eenduidige signalen juist heeft uitgelegd die u of gewoon hebt overzien of verdrongen.

Wees achtzaam als u in de laatste tijd veranderingen aan u partner kunt vaststellen, zoals een verandering van de garderobe, een nieuw parfum of een onverwacht interesse aan fitnessstudios. Hier zou het daadwerkelijk moegelijk zijn, dat uw partner u bedriegt. Het is mogelijk, dat u onderbewustzijn deze signalen tijdens een dag heeft opgenomen en de droomfase ervoor gebruikt om tips aan u te zenden.

In de meeste gevallen gaat een droom over de vriend,de vriendin of de echtgenoten die vreemdgaan echter niet van deze personen. Feitelijk is het zo dat de eigenlijke veroorzakers van zo dromen doorgaans de onzekerheid, de angsten of de schuldgevoelens van de dromer zijn.

Bij voorbeeld duiden dromen die aantonen dat u uw partner op heterdaad bij het vreemdgaan betrapt erop dat u vermoedelijk een diepe angst in u draagt: bij voorbeeld vanwege de zorg met betrekking tot uw uitelijk, twijfel aan uw attraktiviteit of gewoon vanwege toekomstvrezen.

Hetzelfde geldt voor het geval dat u droomt, dat u uw partner bedriegt of dergelijke. De reden hiervoor zou kunnen zijn, dat u schuldgevoelens hebt. Soms hebben deze gevoelens echter niets met uw relatie te maken.

Misschien is het mogelijk dat de schuldgevoelens de uitslag van kortingen op de werkplek, fraude of liegen zijn. Dientevolge is het vreemdgaan alleen een symbool voor de schuld die u innerlijk voelt en niet de voorspelling dat u uw echtgenoot, echtgenote, vriend of vriendin gaan bedriegen.
Dromen over een vriend of een vriendin die u bedriegt hebben meestal angsten ter oorzaak. Deze dromen moeten niet automatisch betekenen, dat u bang bent om bedriegt te worden. Ook als angsten in dromen worden verwerkt. Het zou b.v. ook een angst zijn, in de beroep te kort te schieten of de faalangst in de school of universiteit.

De angsten die door een droom over het vreemdgaan van de partner worden veroorzaakt zullen ook diepe angsten over het verlaten zijn die op u kindsheid zijn gefundeert. Kinder uit gestrande huwelijken of weeskinderen verwerken hun angsten vaak over nachtmerries. Deze nachtmerries kunnen in dromen overgaan, waarin men van de partner wordt verlaten.

Ook als de belangen door dromen over het vreemdgaan worden uitgedrukt, zo zijn ze niet in de relatie verankerd. Het is zekerlijk een goede idee naar de oorzaak voor deze dromen te zoeken. Dit is de reden waarom de vragen, die met de dromen zijn verbonden, vragen naar vertrouwen en angsten, heel belangrijk voor de bewerking van de dromen. Vragen naar vertrouwen en de angst voor verlies kunnen voor een relatie erg hinderlijk zijn.

Maakt niet uit of u in uw droom de persoon bent die bedriegt of de persoon die wordt bedrogen, belangrijk is, dat u de situatie aan die u bloot staat, precies analyseren. De situaties, plaatsen en personen, die in uw droom erbij zijn, personificeren vaak mensen, plaatsen en objecten uit de realiteit. Als u de verbanden kunt begrijpen is het mogelijk de situaties, die uit gevoelens als onzekerheid en angst ontstaan, te corrigeren.

U moet eraan denken, dat de echte betekenis van een droom heel individueel en een droom-interpretatie heel persoonlijk is. De betekenis van de symbolen is voor iedereen verschillend en afhankelijk van de levenservaringen en behoeften. Formuleer u interpretaties van uw dromen altijd. Om dit met success te kunnen doen, moet u van uw intuïties gebruik maken. Door oefening zou het voor u snel mogelijk zijn uw eigen symbolen en de anderen te duiden.

Alle dromen en visies zijn intuïtive gedachten en ze worden van u onderbewustzijn gestuurd. Ze beschrijven u hoop, wensen, angsten, uw mening en de diepste gevoelens. Dit is de reden, waarom u de echte betekenis van uw dromen wilt weten. U kunt on demand hulp van verschillende bronnen krijgen en gebruik uw intuïtie!

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*