Mooie offertes van bol.com*

Droomduiding vreemdgaan

U vraagt uwzelf af, wat het kann betekenen, als u van vreemdgaan droomt?

Het is moeilijk, een algemene uitspraak te maken, want de betekenis kan veelvoudig zijn. Wat zegt de droomduiding ertoe? Ten eerst hangt het ervan af of u hebt gedroomt dat uwzelf of uw partner vreemd is gegaan.

Hebt u van het eigen vreemdgaan gedroomt is het mogelijk, dat het de in het onderbewustzijn verankerde droom naar avontuur, vrijdom en de speurtocht naar iets nieuws is.

Hebt u daarentegen gedroomt, dat uw partner vreemd gaat, is de betenkenis van de droomduiding, dat met deze droom van het vreemdgaan innerlijke angsten voor verlies voortlopen.

Wat kunt u ertegen doen? Weinig, want dromen kunnen niet worden beïnvloed. U moet proberen een uitgevormd zelfbewustziijn te ontwikkelen, zodat u niet zo erg van uw angsten voor verlies te worden geraakt.

Uitgebreide analysen en betekenissen voor dromen van het vreemdgaan kunt u op de volgende paginas vinden.

Het is mogelijk, dat de astronomie u meer over de droomduiding voor het vreemdgaan kann vertellen. In veel gevallen is het eerste gesprek met een astroloog kosteloos. Test het gewoon en laat u adviseren, wat vreemdgaan in de droom kan betekenen.

 

Mooie offertes van bol.com*