Weer op beide voeten komen te staan na overspel

Pleegde uw partner overspel. Heeft hij u het gras van onder uw voeten weggemaaid en uw leven en gevoelswereld op zijn kop gezet?

Te worden bedrogen is een erge zaak, een ingreep in het leven en een verschrikkelijk einde voor een relatie. Wanneer men in een relatie werd bedrogen, dan leidt dit vaak niet enkel tot een breuk, maar dan veroorzaakt dit vaak ook een verandering in uw persoonlijkheid. Een overspelige partner roept vragen op en laat twijfels na. Niet enkel met betrekking tot de relatie, maar ook betreffende uzelf als persoon, de eigen persoonlijkheid.

Hier zou u een hulp moeten vinden om met deze twijfels en de daarmee gepaard gaande negatieve gevoelens en ondervindingen te leren omgaan.

Eerst en vooral: Weer op beide voeten te komen staan na overspel is zeker en vast geen kinderspel, maar ook niet zo moeilijk als vaak wordt aangenomen.

De eerste stap naar een positieve toekomst is zeker en vast, de situatie (de huwelijks) betrekking en de daarmee samenhangende gevoelens te analyseren.

Neem de tijd om duidelijkheid te bekomen aangaande uw gevoelens en ervaringen en geef deze dan een uitlaatklep. Wanneer droefheid de overhand krijgt, verdring deze dan niet. Leen een levenslied uit, koop een reuzenportie ijs en baad u in zelfmedelijden. Geloof ons, het werkt bevrijdend. Een maak uzelf niet druk, deze fase gaat vanzelf weer over.

Bent u veeleer woedend in plaats van treurig, zoek hier, dan eveneens een compensatie voor uw opgekropte gevoelens. Ga naar de fitness en ren de woede ervan af op de loopband. Of tuig de bokszak eens af. Enkel zo kunt u zich werkelijk bevrijden uit uw oude relatie en plaats maken voor nieuwe, positieve gevoelens.

Het is echter altijd belangrijk om zich niet door uzelf of door anderen onder druk te laten zetten. Terug op uw voeten terecht komen na overspel heeft tijd nodig. Hoeveel tijd hangt af van mens tot mens, doch, ook indien het lang duurt, heelt tijd op één of andere manier alle wonden.

Wanneer u het gevoel heeft verlost te zijn van uw droefheid en woede tegenover de voormalige partner en de desbetreffende relatie, vier dit dan. Kom samen met vrienden, ga uit, amuseer u. Het leven lacht uw eer toe!

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*