Vreemdgaan verwerken?

Door het overspel ontstaat een nieuwe situatie in uw leven. Het leven van alledag is kompleet uit zijn voegen getreden, want u hebt niet echt met zulk een situatie rekening gehouden. Plots echter, wordt u met deze problematiek geconfronteerd, want het overspel werd gepleegd. Hoe gaat u hiermee nu om, hoe kunt u dit overspel verwerken?

Hiervoor is er geen eensluidende remedie. U bent ontgoocheld en vraag zich af wat tot zulk een situatie heeft kunnen leiden en wie er schuld treft. U weet niet met wie u hierover moet praten want het is voor u zeer pijnlijk, hoewel het niet u, maar uw partner was die vreemdging.

Hiermee staat u voor een dilemma, u weet niet hoe u de relatie moet voortzetten en u hebt niemand om u te helpen, om u raad te geven en u bij te staan om uw innerlijk evenwicht terug te vinden. Dit is absoluut noodzakelijk, indien u de relatie wenst verder te zetten. Maar u kunt er niet omheen, u moet eerst het vreemdgaan verwerken vooraleer u uw relatie terug een vaste voet kunt geven.

Hulp om het overspel te verwerken, kan geboden worden door uw familie. Wees niet verlegen het probleem aan te kaarten en raad te vragen. Het alternatief is een partnertherapeut, indien u moeilijkheden heeft het slippertje te verwerken. Professionele partnertherapeuten bieden gestaafde hulp en bereiken vaak verrassende resultaten.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*