Risico’s voor geliefden

Wanneer een vrouw zich de status van geliefde toe-eigent, dan kan dit ook risico’s inhouden, namelijk indien seks niet op de voorgrond staat.

Vrouwen die zich al vele jaren aan een getrouwde man binden, in de hoop dat daar meer uit zou kunnen voortvloeien, wagen zich op glad ijs. Zulk een vrouw zou zich niet moeten sparen voor de getrouwde man. Zij offert haar beste jaren, stelt het hebben van eigen kinderen op de achtergrond en valt vervolgens in een diep gat wanneer de geliefde haar laat zitten, omdat hij waarschijnlijk een jongere vrouw heeft gevonden.

Daarom zou een geliefde niet onnodig zulk een groot offer aan de dag moeten leggen, want een dergelijke houding is vaak slechts naïef; omdat de wens samen een toekomst uit te bouwen zelden wordt vervuld.

Beschouwt de geliefde de verhouding enkel als tijdelijke plezier dan blijven de risico’s binnen de perken.

Niet zelden komt men vrouwen tegen die in hun eigen relatie ongelukkig waren, misschien zelfs op de afgrond van een uitbrekende depressie stonden, en dan door een heimelijke affaire innerlijk en uiterlijk weer helemaal open bloeiden, wat in het laatste geval zelfs kan leiden tot het lijmen van de eigen relatie.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*