Plaats uzelf in het middelpunt

Niet zelden laat het overspel of een slippertje van de ex onnodig een bittere nasmaak achter bij de bedrogen partner.

Stop ermee de schuld van het overspel of het slippertje van uw ex bij uzelf te zoeken. Bevrijd uzelf hiervan. Probeer zo goed u kunt niet meer over dit thema te piekeren. Stop te denken dat u onaantrekkelijk bent en dat niemand zich aan u zou interess tot om het even wie, maar indien u een positieve uitstraling hebt, zult u snel vaststellen dat andere mensen zich tot u voelen aangetrokken. Denk eraan, schoonheid en aantrekkelijkheid liggen in de ogen van de aanschouwer. Mensen die vrede nemen met zichzelf en een positieve instelling en uitstraling hebben, worden vaak, overigens ook volledig onafhankelijk van hun uiterlijk, aantrekkelijk gevonden.

Gooi uw leven om. Neem het heft zelf weer in handen en doe wat u plezierig vindt of belangrijk lijkt. Ga bijvoorbeeld naar de fitness om iets aan uw figuur te werken en om bijvoorbeeld een paar extra pondjes weg te werken. Misschien doet u het om gemakkelijke nieuwe contacten te kunnen aanknopen en dit terwijl u plezier beleeft door aan lichaamsbeweging te doen. Misschien, eenvoudigweg omdat u dit al lang had willen proberen.

Het maakt niet uit wat u doet – hoofdzaak is, dat u er plezier aan beleeft. Wanneer u plezier beleeft aan iets, dan is dit ook naar buiten toe zichtbaar. Deze vreugde is u aan te zien.

Ga eens naar hartenlust shoppen. Of dit nu in de stad is of op het internet, dat maakt allemaal niet zoveel uit. Kleedt u helemaal in het nieuw. Natuurlijk moet dit niet de allerduurste merkkleding zijn. Het is helemaal niet belangrijk of een kledingstuk al dan niet duur is. Het kledingstuk dient bij u en uw stijl te passen. U dient zich er goed in te voelen, want slechts dan zult u het ook graag dragen. Wat voor nut heeft een belachelijk duur designerstuk wanneer u er zich niet goed in voelt. Men kan het onbehagen bij u opmerken en dan is ook meteen uw gehele positieve uitstraling er weer aan.

Een beetje make-up doet bij vrouwen vaak wonderen. Benadruk misschien uw ogen of uw hoge kaaksbeenderen. Een visagist zal u graag raad geven en aanbevelingen doen. Welke kleur er bij u past. Een nieuw kapsel kan ook een verandering in uw leven teweeg brengen. Uw kapper zal u zeker graag raad geven aangaande welke kapsel gemakkelijk te onderhouden zijn en wat er bij uw type past.

Wanneer u zichzelf uiteindelijk terug goed voelt, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat u er ook weer zo goed zult uitzien als u zich voelt. Weinig later zult u ook kunnen vaststellen dat andere mensen u aantrekkelijk vinden en uw nabijheid opzoeken.

Het is natuurlijk belangrijk niets af te dwingen. Blijf los en ontspannen. Al het andere komt vanzelf. Geniet van uw leven en de pleziertjes van alledag.

Een laatste goede raad – rechts ziet u aanbevelingen voor boeken die, volgens ons, uw leven opnieuw positief kunnen beïnvloeden. Misschien kunt u ze eens lezen en kunt u hierin voor uzelf nieuwe dingen ontdekken om uzelf in het middelpunt te zetten.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*