Overspelige vrouwen

Overspelige vrouwen worden in het openbaar vaak met de vinger gewezen. Wanneer een man overspelig is, dan is hij vlug een toffe gast. Ontrouwe vrouwen echter worden al vlug als slet of hoer gebrandmerkt.

De werkelijkheid is dat er steeds twee mensen nodig zijn om vreemd te kunnen gaan. En meestal zijn dat nu eenmaal een vrouw en een man.

Tegenwoordig hebben vrouwen een behoorlijke portie zelfbewustzijn en oefenen zij, seksueel gezien, macht uit. Zoveel is duidelijk: Voor een vrouw is het in de grond gemakkelijker een vreemde sekspartner te vinden, dan voor een man?

Over het algemeen is het namelijk de vrouw die beslist of het tot seks komt of niet. Indien vrouwen zich hierover bewust zijn, kunnen ze dit natuurlijk uitbuiten in “het vreemdgaan” en “het overspel”.

Waarom worden vrouwen overspelig? Wat zijn de gevolgen van/voor een overspelige vrouw? Hoe kan men het overspel tijdig ontdekken? Deze en verdere vragen worden besproken op de pagina, waarom vrouwen vreemd gaan. Wat is het verschil tussen overspelige mannen en vrouwen?

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*