Online-Dating

U hebt besloten om opnieuw iemand in uw leven toe te laten. Een nieuwe partner. Uit het verleden weet u dat bars en discotheken voor u niet de geschikte plaats zijn om iemand te leren kennen.

Op het internet zijn er veel portalen die online-dating aanbieden. Omwille van zijn snelheid en eenmalige kost zoeken steeds meer mensen op het internet naar een partner of een gelijkgezinde voor een hobby.

Doe puur uit interesse op Google eens een opzoeking met de trefwoorden “online dating” in Nederland en u zult worden beloond met 1 090 000 resultaten. Wanneer u als zoekwoord onlinedating of onlinedating ingeeft, liggen de resultaten tussen de 450 000 en de 3 450 000. En wanneer u dan wereldwijd zoekt, dan vindt u tegen de 4 miljoen resultaten.

Met zulk een grote keuze zal er zeker en vast wel wat voor u bij zitten. U moet natuurlijk niet alle 1 090 000 resultaten aanklikken. Wanneer u bij de eerste 2-4 niet hebt gevonden waarnaar u op zoek bent, probeer dan eens met een andere combinatie van trefwoorden. Of vraag eens rond in uw vriendenkring of bij bekenden wie van hen er misschien positieve of negatieve ervaringen heeft gehad.

Tips voor Online-Dating

Partnerbemiddeling op het internet kost natuurlijk geld. Daarom zou u vooraleer u zich aanmeldt de prijzen en de inhoud van meerdere in aanmerking komende portalen met elkaar moeten vergelijken. Let bij uw keuze niet enkel op de hoeveelheid leden. Dit zegt niets over hoe interessant deze voor u zijn.

Vele portalen hebben als doelgroep singles van 35-50 jaar. Bij anderen is de doelgroep eerder 25-40 jaar. Daarbij komen dan nog eens de portalen die enkel als doel hebben een vriendschap op te bouwen of te flirten.

Let erop hoe u contact kunt leggen met een potentiële partner. Indien dit enkel mogelijk is door middel van een kostelijk 0900-nummer, dan zou u moeten overwegen of het niet beter is een ander portaal te zoeken met niet zulk een immense kost.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*