Mijn man gaat vreemd – was kan ik doen?

Uw man gaat vreemd? Uw man pleegt overspel? Dan moet u reageren! U verdenkt uw man ervan dat hij u bedriegt? Houdt u dan in.

Buitengewoon gedrag? Of hebt u geen enkel concreet bewijs van overspel?

In dat geval zou u eerst en vooral uw verdenkingen concreet moeten kunnen bevestigen. Besteedt aandacht aan opvallend gedrag bij uw man; overuren, zakenreizen, zakelijke diners. Verlaat uw man bij bepaalde telefoontjes de kamer, ontvangt hij Sms-berichten die hij probeert te verbergen? Wilt u uw verdenkingen daadwerkelijk bevestigen en consolideren, denk er dan eens over na ze door een expert te laten bevestigen.

Een detective kan u helpen uw verdenkingen te onderzoeken en het overspel te bewijzen. Een detective beschikt hiertoe over de middelen en de ervaring die u als privépersoon niet bezit. Bovendien zijn er detectives die zich gespecialiseerd hebben in overspel. Indien de expert uw verdenkingen bevestigt, dan moet u als volgende stap ongetwijfeld een gesprek voeren met uw man.

Confronteer uw man met uw vermoedens en met de bewijzen die door de detective werden aangebracht en geef hem de mogelijkheid een standpunt in te nemen en zich nader te verklaren.

Voer uitgebreide gesprekken over jullie relatie, jullie situatie en het overspel. Kom tot een duidelijk akkoord of u de relatie al dan niet wenst verder te zetten en analyseer samen met uw partner hoe het tot zulk een overspel heeft kunnen komen.

Indien beide partners de wens koesteren de relatie te lijmen en in stand te houden, dan moeten jullie je bewust zijn van hoe jullie verwachtingen, toekomstvisie en relatie er zou moeten uitzien. Valt het jullie zwaar, of lukt het jullie niet meester te worden over jullie gevoelens, wees dan niet bang een expert te contacteren.

Voor vele paren helpt therapie; een gemeenschappelijke partnertherapie om problemen te herkennen en te bestrijden. Een therapeut kent de gevoelens die ontstaan na overspel en die aan de rug blijven kleven en kan u tips geven hiermee om te gaan. Hij kan u ook helpen te beslissen of een scheiding noodzakelijk en totaal onoverkomelijk is? Het is belangrijk in zulk een situatie naar uw hart te luisteren en u niet onzeker te laten maken.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*