Het redden van de relatie na een slippertje

Een partner is vreemdgegaan en de affaire is aan het daglicht gekomen. Nu moet er worden gered wat er te redden valt. Maar hoe redt u uw relatie of huwelijk? Het antwoord is niet helemaal eenvoudig.

Vooreerst staat het vast dat men altijd met 2 moet zijn om de relatie te redden. U alleen, kunt niets doen. Beide partners moeten het zonder twijfel willen. Door de verhouding vertoeft uw relatie in een diepe crisis. Er heerst relatiestress. De bedrogen persoon reageert niet bepaald vrolijk en de bedrieger heeft tengevolge hiervan vele grillen en problematische reacties van de bedrogene te incasseren.

De opgekropte pijn en woede van de bedrogen partij komt tot ontlading en de bedrieger moet deze reacties verdragen en doorstaan. Indien men samen door deze moeilijke periode geraakt, dan heeft de relatie een kans en kunt u uw huwelijk of relatie redden.

Met het voorstel van de bedrogene aan de bedrieger om het nog eens te proberen, ontstaat er een realistische kans op een nieuw begin. Benut deze kans wanneer u uw huwelijk wenst te redden en u de relatie verder wenst uit te bouwen.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*