Het overspel vaststellen – hoe controleert men de vreemdganger?

U verdenkt uw partner ervan dat hij overspel pleegt? U wilt zekerheid?

Hebt u de indrukt dat uw partner u bedriegt? Gedraagt hij zich eigenaardig of verdacht? U hebt het gevoel dat er in uw relatie ergens wat scheefloopt?

Wanneer uw partner zich ten opzichte van u vreemd gedraagt, plotseling langer werkt, vaker op stap gaat met zijn vrienden of buitengewoon afstandelijke en gesloten is ten opzichte van uzelf, dan kan u zich terecht afvragen of uw partner een andere vrouw ontmoet.

Aanvankelijk koestert u waarschijnlijk op basis van dit opvallend gedrag slechts een kleine verdenking, maar misschien heeft u ook al concrete aanwijzingen tot overspel van uw partner. Sms-berichten of oproepen van vreemde vrouwen op de GSM van uw partner of rekeningen van hotels en restaurants waarvan u niet op de hoogte bent, wijzen meestal op overspel.

Ontdekt u zulke onsamenhangigheden bij uw partner, wees dan niet bang hem/haar hierop aan te spreken. Meestal leidt een verklarend gesprek al tot het gewenste resultaat. In de argumentatie met uw partner worden de verdenkingen meestal verklaard en blijken ze vaak onterecht.

Geeft uw partner u een verklaring voor de overuren, restaurant tickets voor twee, voor de reisjes tijdens het weekend of iets gelijkaardig – die u onwaarschijnlijk en zwak voorkomt – dan zou u zich eraan moeten wagen deze verklaringen op de proef te stellen. Wat er in uw macht en mogelijkheden ligt zou u zelf moeten natrekken, door bijvoorbeeld navraag te doen bij uw partners’ vrienden betreffende de “mannenavond” of door het onbekende nummer op de GSM van uw man terug te bellen.

Het is vaak niet mogelijk echter om alles zelf te onderzoeken. Hebt u een sterk vermoeden dat uw partner overspel pleegt en wilt u hierover zekerheid, dan zou u erover moeten nadenken een privedetective (https://www.detectivecondor.de/nl/nederlands.htm) in te schakelen. In elke grote stad is er wel één te vinden. Deze hebben meestal ervaringen in overspelzaken en kennen uw gevoelens hieromtrent.

Deins niet terug om professionele hulp aan te nemen, het gebeurt vaker dan u waarschijnlijk wel denkt. Een professionele detective heeft ervaring met het bekomen van informatie en het schaduwen van personen en gaat duidelijk minder opvallend tewerk dan een privépersoon. Bovendien is een privedetctive onpartijdig en onbevooroordeeld en kan hij uw situatie, de verdenkingen ten opzichte van uw partner net zoals zijn verklaringen objectief beoordelen.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*