Een nieuwe relatie

Eén iets moet u eerst ter harte nemen: Maak niet de fout u door oude angsten te laten beïnvloeden wanneer u iemand nieuw leert kennen. Het is zeer belangrijk daarop te letten, anders belast u op voorhand, onnodig, een mogelijk nieuwe relatie.

U bent bevrijdt van uw verleden. Uw angsten en pijn uit de voorgaande relatie zijn verleden tijd, u hebt deze achter u gelaten. U bent nu zelfzeker genoeg om het verleden te laten rusten. U hebt geleerd zelfstandig te leven. Dan kunt u ook leven zonder die oude belastende angsten.

Diep in uzelf weet u ook dat u gelukkiger zou zijn wanneer u een nieuwe relatie zou aangaan, want een mens voelt zich nu eenmaal beter met twee. Zulk een nieuwe relatie zal u aanvullen. Ze maakt u heel. Wij spreken over een vaste en gezonde relatie, niet over een losse verhouding. Een relatie die gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen en uit liefde werd aangegaan.

Nu zegt u “dat is niet mogelijk”. Wij zeggen: “Jawel, het kan!” Wij zouden u hierbij graag helpen en u de weg tonen, zodat u het zich later niet zult berouwen. U zult met groter zelfvertrouwen en geloof in een relatie stappen en snel merken dat u uw positieve gemoedstoestand en uw zelfzekerheid snel overdraagt op de andere persoon. Het zal niet lang duren vooraleer u het verschil met uw vorige relatie zult opmerken.

Aarzel dus niet meer, open veeleer de deuren naar een nieuwe toekomst. Start hiermee nog vandaag en sla een nieuwe weg in, een weg die uzelf ten goede zal komen.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*