Een nieuw leven beginnen

Zeg tegen uzelf “Ik zou graag een nieuw leven beginnen”, want na een breuk wegens overspel ligt er een nieuw leven voor u open.

Met dit portaal willen wij u graag waardevolle tips geven en hulp bieden aangaande hoe ook u een nieuw leven kunt beginnen.

Denk stellig aan het volgende – Uw leven kan zo goed zijn als u het wenst. U beslist hierover zelf en geeft hiertoe de doorslag. Het bent u die beslist waarheen het leidt. Bedenkt dit: U bent sterker uit deze teleurstelling gekomen, u bent beter gewapend voor de toekomst en voor een nieuwe relatie. En door middel van deze kracht geeft u de beslissende doorslag met betrekking tot de heropbouw van uw eigen toekomst, zoals u zich deze heeft voorgesteld en zoals u die ook verdient.

De eerste stap naar een nieuw leven is al gezet, enkel maar door middel van het lezen van deze regels en door samen met ontrouw.nl een nieuwe weg naar uw persoonlijke toekomst te vinden. Een toekomst die beter zal zijn dan het verleden. Laat het overspel achter u en geef uw persoonlijk toekomst gestalte.

Daarom vragen wij u: Bent u bereidt een nieuwe toekomst tegemoet te treden? Rijk uw toekomst de hand en laat het verleden achter u. Het verleden met al zijn schaduwkanten. Het zou u niet onnodig verder dienen te belasten. Voor u ligt uw verdere leven – u hebt er maar een: Benut het! Uw nieuw leven, met nieuwe inter-persoonlijke relaties, mogelijk zelfs een nieuwe partner maar voor alles met nieuwe mogelijkheden.

Leer weer te genieten van het leven en al zijn mooie kanten. Haal het maximum uit dit leven. Het loont. Het is dat wat u een nieuwe toekomst zal bieden.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*