Aanwijzingen voor een slippertje?

Stelt u tekenen van een slippertje vast? Niet altijd onweerlegbaar, maar toch vaak. Maar wat zijn nu de typische indicatoren voor een slippertje? Ter informatie hebben wij de meest gangbare aanwijzingen voor een slippertje samengevat.

Hou er alstublieft wel rekening mee dat de aangevoerde kenmerken en indicatoren soms ook van onschuldige aard kunnen zijn en dat deze lijst er geen onweerlegbare aanspraak op maakt een slippertje aan te tonen.

Duidelijke tekenen van een slippertje

 • Gewijzigd GSM-gebruik.
  De GSM wordt beschermd zoals een eigen kind, niet uit hand gegeven en de Pincode wordt gewijzigd. De vreemdganger wil verhinderen dat het slippertje bekend geraakt.
 • Oproeplijsten en SMS berichten in de GSM zijn altijd leeg.
  Zodat een verdachte oproep of Sms-bericht niet toevallig wordt gevonden, wist de vreemdganger meestal alles, iets wat hij vroeger niet regelmatig deed.
 • Aankoop van een tweede GSM die stiekem wordt gebruikt.
 • Verandering van arbeidstijden met meer buitendienst.
  Overuren waren u vroeger onbekend, plotseling zijn ze zonder verklaarbare reden aan de orde van de dag. De reden is eenvoudig: Een verhouding neemt tijd. Dit is één van de meest zekere aanwijzingen voor een slippertje.
 • Verandering in gelduitgave.
  Een verhouding kost niet alleen tijd, maar ook geld. Men ontmoet elkaar misschien eveneens op hotel of tijdens een dinertje, of men koopt een geschenk. Onverklaarbare uitgaven zijn eveneens een duidelijk teken van een slippertje.
 • U vindt condooms, hoewel u de pil gebruikt? Waarvoor dienen deze dan wel? Denk precies na over deze aanwijzing aangezien ze voor de vreemdganger moeilijk valt te verklaren.
 • Uw partner is onlangs overgeschakeld op de pil terwijl u zich al jaren geleden heeft laten steriliseren? Wat moet uw vrouw dan plotseling verhinderen? Vermoedelijk wenst ze gewoonweg niet zwanger te geraken door haar slippertje.

Tot slot kan spionage u helpen om definitief uitsluitsel te krijgen over een mogelijke escapade van uw partner.

Onmiddelijke hulp bij overspel

Leven met het ontrouw

Leven na overspel

Problemen in de relatie

Professionele hulp en diensten

Nuttige informatie

Mooie offertes van bol.com*